Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, напълно заслужено похвали

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, напълно заслужено похвали
Коментари Харесай

Гуардиола: Доку е фантастичен, той е приятната изненада за всички

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, изцяло справедливо похвали крилото Жереми Доку след триумфа с 6:1 над Борнемут. Белгиецът имаше основна роля в мача, като означи първия и асистира за още четири от головете на своя отбор. Според Пеп, той е приятна изненада за всички с чудесното си показване от началото на сезона.

„ Това не беше първия му страховит мач този сезон. Всички мачове, в които е играл тук, са били фантастични. Той изненада всички ни. Жереми е страховит футболист. Той прави всичко както би трябвало. Има страхотни качества наоколо до наказателното поле. В днешно време е мъчно да намерите футболист, който да дриблира по сходен метод в дребни пространства. Той е един от най-бързите играчи на пет метра. Невероятно е по какъв начин той може да промени ритъма за пет метра, само че когато не е в положение да дриблира, той е кадърен да взема положителни решения и съм впечатлен от това. Ето за какво той е популярен футболист. Мисля, че той е благополучен и се надявам, че може да бъде тук доста, доста години “, съобщи Гуардиола.

Лошата вест за Сити след този мач бе контузията на голмайстора Ерлинг Халанд, само че испанецът се надява да не става дума за нещо съществено.

„ Той получи някакво изкълчване. Ще приказвам с лекарите в идващите дни и ще забележим какво е ситуацията, само че се надявам да не е нещо съществено “, сподели още експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР