Мениджърът на Ливърпул Юрген заяви, че плановете му за утрешното

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген заяви, че плановете му за утрешното
Коментари Харесай

Клоп: Мачът със Сити е суперважен, плановете ми не зависят от участието на Холанд

Мениджърът на Ливърпул Юрген съобщи, че проектите му за утрешното дерби с Манчестър Сити на „ Етихад “ няма да се трансформират според от това дали голмайсторът на „ жителите “ Ерлинг Холанд ще играе в мача. Участието на норвежецът е под въпрос, като през днешния ден той за първи път ще тренира с тима, откакто имаше травма в слабините. Самият Джосеп Гуардиол съобщи, че към момента не знае дали Холанд, който към този момент има 42 гола за Сити, ще е подготвен да играе на следващия ден по обяд. Двубоят е извънредно значим и за двата тима, като той поставя началото на тежка серия за мърсисайдци, които за осем дни би трябвало да излязат поредно против Сити, Челси и Арсенал. Клоп признава, че се усеща извънредно разчувствуван от идната седмица, а Ливърпул има на какво да се надява в тези мачове. Въпреки неуверения си сезон мърсисайдци към момента играят мощно против мощните, като „ алените “ и през този сезон имат най-хубав актив против отборите от топ 6. В тези срещи Ливърпул е спечелил 15 точки след пет победи и две загуби. Сити, Арсенал и Манчестър Юнайтед имат по 13. 
 Гуардиола: Холанд ще реши дали да играе против Ливърпул Гуардиола: Холанд ще реши дали да играе против Ливърпул
„ Дарвин Нунес не можеше да тренира два-три дни през седмицата, само че през вчерашния ден възобнови тренировки и е разполагаем. Луис Диас към този момент взе участие в дребни елементи от заниманията. Фантастично е, че още веднъж е са нас, само че през днешния ден няма да тренира. Тази седмица бе първата стъпка към това да се завърне към пълноценните тренировки. Следващата седмица ще увеличим натоварването. На финалния стадий сме и той наподобява обещаващо.

Мачът против Манчестър Сити е суперважен. Знаем, че ни следва голяма седмица. Утрешният дуел обаче сега заслужава цялото ни внимание. Плановете ми за срещата няма да се трансформират изключително според от това дали Ерлинг ще играе. В подготовката за този мач се опитваш да направиш по този начин, че да избегнеш финалния пас, с който Ерлинг се включва действително в играта. Той е същински нападател, само че те станаха първенци и без подобен нападател. Никога не знаеш на 100% кой ще играе.

Много съм разчувствуван от идната седмица. Все едно е седмица с мач в Шампионската лига. Не сме глупави и знаем, че последният ни мач против Реал не бе добър. Не бе добър и този с Борнемут. Двубоят преди този момент бе от международна класа. Трябва да тръгнем оттова.

За мен паузата за националните тимове пристигна в добър миг.

Традиционно приключваме сезоните мощно. През предходната година се борехме до последно за четири трофея. През тази обаче отпаднахме от борбите за тях рано. Сега единственото нещо, за което се борим, е място в топ 4. Не сме в съвършена позиция, само че е допустимо да го реализираме.

Наби Кейта е навън. Той има мускулна травма след мачовете на националния си тим. Тиаго се възвръща добре, само че към момента не тренира с тима. Вероятно ще стартира през идната седмица ", съобщи Клоп по време на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР