Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не
Коментари Харесай

И Клоп взе отношение за ваксинирането: Въпрос на лоялност, солидарност и обединение

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че към момента не е решил дали клубът ще притегля единствено имунизирани против ковид футболисти. Германецът добави, че имунизационният статус на тима му е " много добър ".
 Юрген Клоп за жребия: Това е пътят на Ливърпул - в никакъв случай не е елементарно
Юрген Клоп за жребия: Това е пътят на Ливърпул - в никакъв случай не е елементарно

" Оказа се същинска шампионска двойка "

През октомври от Висшата лига оповестиха, че 68% от футболистите са имунизирани срещу ковид, само че в понеделник бе обявено за рекордните 42 случая на инфектирани играчи за една седмица. Юрген Клоп обаче добави, че е прекомерно рано да мисли за януарския трансферен прозорец.

" Кой знае на какъв стадий ще сме, когато би трябвало да подписваме с нови играчи. Целият имунизационен развой е въпрос на преданост, взаимност и обединяване. Имаме опция да помогнем освен на себе си, а и на останалите хора ", сподели Клоп преди утрешното домакинство на Нюкасъл от 17-ия кръг на Висшата лига. " Важно е да поддържаме ограниченията. Ваксинационният статус на тима е много добър. Да се надяваме, че можем да го създадем с целия състав. Пристигам в подготвителния център преди играчите и ме тестват преди тях. Ако резултатът е негативен, можем да влезем. Ние сме като останалите хора, вършим каквото би трябвало ", добави треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР