Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не
Коментари Харесай

Клоп: Ваксинирането е въпрос на лоялност и солидарност

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че към момента не е решил дали клубът ще притегля единствено имунизирани против ковид футболисти в бъдеще. Германецът добави, че имунизационният статус на тима му е "доста добър ". Колегите на Клоп отпред на Астън Вила - Стивън Джерард и Патрик Виейра на Кристъл Палас разясниха по-рано, че имунизационният статус на играчите може да бъде взет под внимание при трансферната политика на клубовете им.

През октомври от Висшата лига оповестиха, че 68% от футболистите са имунизирани срещу ковид, само че в понеделник бе обявено за рекордните 42 случая на инфектирани играчи за една седмица. Юрген Клоп обаче добави, че е прекомерно рано да мисли за януарския трансферен прозорец.

"Кой знае на какъв стадий ще сме, когато би трябвало да подписваме с нови играчи. Целият имунизационен развой е въпрос на преданост, взаимност и обединяване. Имаме опция да помогнем освен на себе си, а и на останалите хора ", сподели Клоп преди утрешното домакинство на Нюкасъл от 17-ия кръг на Висшата лига.

We’re LIVE as Jürgen Klopp looks ahead to tomorrow night!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР