Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му е

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му е
Коментари Харесай

Клоп: Едно и също нещо се повтаря през целия сезон

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че тимът му е бил покрай цялостен поврат в дербито против Арсенал (2:2). Мърсисайдци наваксаха закъснение от два гола, само че нямат победа в последните си 5 мача във всички шампионати. 

“Случи се нещо, което става с нас през целия сезон. Открит мач, а противникът се възползва и стигна до голове при първите си две благоприятни условия. Ние обаче реагирахме добре. В края се получи същинско представление. Още не мога да схвана по какъв начин не спечелихме ”, бяха първите думи на Клоп след дуела. 

“Нито се веселя, нито съм сърдит. Чувствата ми са смесени. Приемам обикновено равенството. Арсенал игра добре, само че можеше и трябваше да загуби. Точката е триумф за тях ”, акцентира германецът. 

“Пропуснахме някои чисти положения, което не е нищо ново. Дори при 0:2 обаче не се предадохме. Взехме нещата в свои ръце и заслужихме най-малкото да не загубим. Конате можеше да вкара трети гол в края, само че очевидно се подхлъзна. Жалко, тъй като това беше добър късмет ”, сподели още Юрген Клоп. 

В идващия кръг Ливърпул ще гостува на Лийдс на 17 април.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР