Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че не вижда

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че не вижда
Коментари Харесай

Не виждам как Сити ще загуби още точки, отсече Юрген Клоп

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че не вижда по какъв начин лидерът Манчестър Сити ще загуби точки в последния си мач във Висшата лига против Астън Вила. Разликата сред "червените " и Сити е четири точки, само че Ливърпул е с мач пасив, който ще играе във вторник против Саутхемптън.

„ Трябва да вземем доста решения. Ще излезем със състав, който ще има една-единствена цел – да победи Саутхамптън. Тези 30 спомагателни минути във финала за ФА Къп имат огромно значение. Чакам утрешния мач с неспокойствие. Не знам по кое време за последно Сити е губил точки в два следващи мача. Вила също така би трябвало да играе в средата на седмицата. Те не са привикнали с това. Не чакам Сити да загуби точки в последния мач. Саутхамптън също ще се опита да ни победи. Това е 60-ият мач за нас. Те по кое време играха за последно? Преди 10-12 дни? Представете си да излезем с осем футболисти, които са играли 120 минути. Няма да има никакъв смисъл. Ще създадем промени. Все още не знам какъв брой.

Ще бъде ужасно, в случай че след две седмици спечелим Шампионската лига, само че ние играем с най-опитния отбор в този шампионат. Не сме огромни любимци. Те към този момент завоюваха и купата в Ла Лига. Дотогава ние имаме два доста значими мача ", съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР