Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е е напълно

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е е напълно
Коментари Харесай

Клоп: Ясно ми е, че съм тук заради успехите в миналото, а не заради това, което правим сега

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е е изцяло наясно, че към момента е отпред на мърсисайдци единствено с помощта на триумфите, които реализира с тима в предходните сезони, а не поради актуалната акция. Германецът направи това изявление в подтекста на тематиката за уволнението на Греъм Портър от Челси. Двата тима излизат един против различен на следващия ден в отсрочен дуел от осмия кръг на Премиър лийг. Германецът добави, че е доста отчаян от моментите, в които отборът му наподобява по метода, по който изглеждаше през второто полувреме на дербито с Манчестър Сити. Той обаче има вяра, че играчите ще покажат реакция още в утрешното посещение на „ Стамфорд Бридж “.

„ Наясно съм с обстоятелството, че седнал съм пред вас поради предишното, а не поради това, което вършим през този сезон. Ако това бе първият ми сезон, щеше да бъде напълно друго. Да, имаме умни притежатели и те знаят каква е обстановката, само че с цел да се 100% сигурни, по-добре ги попитайте сами. Дали се опасявам от това да бъда уволнен. Не, само че не мисля, че и Греъм Потър се е страхувал. Няма потребност да се страхуваш. Не съм тук като амулет, а с цел да нося триумфи.

Не можем да продължим да играем по метода, по който до вършим от време на време. Това към този момент не е разрешено. Наистина съм отчаян, че вършим сходни неща, само че би трябвало да намерим излаз.

Нуждаем се от реакция. Срещу Сити изиграхме супер чудноват мач. Поведението ни през второто полувреме бе недопустимо, само че въпреки всичко се случи. Между дамата мача нямаме опция да работим на терена, само че против Челси би трябвало да покажем предпочитание за реакция. Момчетата желаят да покажат такава, само че казусът са късите периоди. В момента нямам визия с какъв състав мога да изляза, тъй като ще получа тази информация след конференцията. Искам да изчакаме с тези решения и да дадем на момчетата допустимо най-вече време за възобновяване. Със сигурност ще има промени и би трябвало да има.

Колкото и да желаеме Луис Диас да се върне, би трябвало да му дадем време. Трябва да сме търпеливи. Не бих споделил, че няма никакъв късмет за Арсенал, само че е малко евентуално. След това към този момент ще е на линия. Тиаго през вчерашния ден се върна към отборните тренировки, само че няма да бъде на ситуирани за на следващия ден. Ще забележим по какъв начин ще реагира ", зави Клоп. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР