Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп поздрави колегата си -

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп поздрави колегата си -
Коментари Харесай

Клоп за Моуриньо: Виждаше се, че отчаяно иска да се завърне

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп поздрави сътрудника си - Жозе Моуриньо за завръщането във Висшата лига. Мърсисайдци гостуват през днешния ден на Кристъл Палас в мач от 13-ия кръг на шампионата, само че все пак германецът отдели време за най-горещата тематика във футбола.

"Добре пристигнал назад, Жозе. Хубаво е, че той е още веднъж тук. Виждаше се, че обезверено желае да се завърне. От друга страна, Маурисио към този момент го няма и това демонстрира какъв брой бързо се променаят нещата в днешно време. Само преди няколко месеца бяхме един против различен на финала в Шампионската лига. Знам, че в този момент е на отмора и се надявам да й се наслаждения. Почетино свърши брилянтна работа отпред на Тотнъм ", разяснява Клоп.

Мениджърът на "чевените " удостовери също, че има съществени кадрови проблеми за тежкото посещение на Палас. Салах, Робъртсън и Матип са под въпрос, като възможното неявяване на египтянина ще се отрази най-тежко.

"Той тренира, само че правеше единствено избрани неща. Проблемът му не се утежни, само че към момента го има. Трябва да сме деликатни ", съобщи германецът./Меридиан мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР