Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп отново изрази желанието си

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп отново изрази желанието си
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Най-силната лига е единствената с правило за три смени

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп още веднъж изрази желанието си за пет смени в мачовете от британската Висша лига.

" Големите шампионати в Европа, а и освен те, одобриха смяна на правилото за промените от три на пет смени на мач, защото доста играчи се връщат към тренировки и мачове без нужната подготовка. В Англия обаче клубовете гласоподаваха срещу.

За да промениш правилото, се нуждаеш от 14 гласа. Тука има нещо сбъркано. Например желая да знам какъв брой играчи на Бърнли играят интернационалните мачове, викани са в национални тимове. Когато някои футболисти, като нашите да вземем за пример, имат по три мача на седмица, такива като Бърнли нямат мачове.

Говорим за проблем, който някои клубове и някои играчи несъмнено имат. Но това се взема решение от други тимове. Тъй като ние сме по-конкурентни и можем да имаме повече разновидности, даже и хора като численост, те споделят не. Това е същински проблем.

Най-силната лига в света, най-интензивното състезание по футбол, е единствената лига, която има предписание за три смени, и то в тази конюнктура. Със сигурност това не е вярно и би трябвало да се промени, без подозрение. Но не виждам по какъв начин ще стане, тъй като някои хора нямат воля или просто не желаят, с цел да им се чува мнението ", сподели Клоп.
 Големият проблем за Ливърпул започва след 2 януари
Големият проблем за Ливърпул започва след 2 януари

Тогава Салах поема за Африка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР