Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп остана много доволен от

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп остана много доволен от
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нямаме нито една дългосрочна контузия и трябва да използваме този момент

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп остана доста удовлетворен от обстоятелството, че ще може да разчита на съвсем целия си състав, което е необичайност от началото на сезона. Специалистът приказва пред медиите преди утрешната среща сред мърсисайдци и Лестър.

" Не мога да си спомня нито един подобен миг, тъй че да не приказвам прекалено много. Джордан Хендерсън има дребен проблем в гърба, Садио Мане не е тук, само че чакам да се завърне довечера. Нямаме нито един дълготраен проблем и би трябвало да използваме това.

Не сме тук да приказваме какво ще стане през май. Следващият ни дуел е против Лестър и това е огромното предизвикателство пред нас. Искаме да изстискаме всичко от този сезон, само че би трябвало да приемем, че е допустимо да не спечелим всеки трофей.

Имаме 12 мача до идната пауза, тъй че би трябвало да създадем атмосфера на най-високо равнище и четвъртък вечер е подобаващ миг за това. Това е мач на " Анфийлд " и не би трябвало да го забравяме. Te са много рискови на контраатаки ", сподели Клоп.
 Ето какво са си споделили Мане и Салах след финала за Купата на Африка
Ето какво са си споделили Мане и Салах след финала за Купата на Африка

Разговорът им разкрива сенегалецът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР