Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри емоциите си след

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри емоциите си след
Коментари Харесай

Клоп: Все едно два лъва се биеха

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри страстите си след триумфа с дузпи над Челси на финала за Карабао Къп. Макар да нямаше голове в постоянното време и в продълженията, двата отбора изиграха много трогателен дуел, който приключи и с същинска драма с 22 изпълнени дузпи. Германският експерт съпостави мача с борба сред два лъва.

" Все едно два лъва се биеха между тях, цялостна полуда. Те започнаха по-силно, по-късно ние се съвзехме и бяхме по-добри. През второто полувреме беше същото. Челси сътвори две доста хубави положения, по-късно ние още веднъж взехме нещата в свои ръце, а най-после всички бяхме доста изтощени, само че трябваше да удържим до края. След това пристигнаха дузпите, които бяха най-впечатляващите, които съм виждал. Наистина ужасно бе да спечелим по този метод. Изминахме целия този път като тим и това доста ми хареса ", съобщи Клоп.

Ливърпул употребява 32-ма разнообразни играчи по време на шампионата и Клоп не не помни за тяхната роля за постигането на този триумф.

" Щеше да е ужасно, в случай че имах още играчи в групата за мача. Днес трябваше да взема някои сложни решения, само че събрах играчите, в това число и тези, които не попаднаха в групата и им споделих, че те са моят тим. В това число включвам и Тайлър Мортън, който бе с лека травма, Конър Брадли, Харви Блеър, Елайджа Диксън-Бонър, който също записа няколко минути, както и Адриан, който ни избави задника против Престън. Цялото пътешестване бе необикновено. Без Такуми Минамино и Дивок Ориги и техните голове, нямаше да сме тук. Губехме с 1:3 от Лестър и множеството хора ни бяха отписали, само че ние направихме поврат и спечелихме с дузпи. След това трябваше да променим метода. Направихме 0:0 с Арсенал вкъщи и нямаше нищо положително, само че в реванша отидахме там и спечелихме по превъзходен метод. Така стигнахме и до днешния край с Челси ", добави германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР