Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намеси Лудогорец в изявлението си,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намеси Лудогорец в изявлението си,
Коментари Харесай

Клоп скочи срещу програмата на Висшата лига

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намеси Лудогорец в изказването си, в което атакува Висшата лига поради програмата на тимовете, участващи в евротурнирите. Германският експерт недоволстваше поради мачовете на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

„ Червените дяволи “ в сряда изгубиха с 1:2 като посетител на Истанбул Башакшехир в Шампионската лига, а в събота от 12:30 часа завоюваха при визитата си на Евертън. „ Шпорите “ път в четвъртък биха с 3:1 в Разград за Лига Европа, а в неделя на обяд записаха триумф с 1:0 като посетител на Уест Бромич.

" Нито един тим, който играе в сряда вечерта в Шампионската лига, не би трябвало не би трябвало да играе по обяд в събота. Това не е задоволително. Тотнъм игра в четвъртък като посетител на Лудогорец, а в неделя имаше мач от 12:00 часа. Мачове с поредност сряда-събота и четвъртък-неделя не са проблем, само че не и по обедно време. Това е убийствено. Събуждаш се и би трябвало да играеш мач във време, в което още се възстановяваш от предходния “, съобщи ядосаният Клоп след равенството 1:1 с Манчестър Сити.

„ Висшата лига би трябвало да направи промени. Не е допустимо по този начин да се продължава. Трябва да седнат с малките екрани и да се схванат. Искате добър футбол? Тогава дайте на момчетата най-малко още няколко часа. Ние не желаеме да се отсрочва мача с един ден или за понеделник, защото това не е допустимо. Следващият мач на тима е чак след трите срещи на националите, а ние го принуждаваме да играе от 12:30 часа на обяд. Това е неприемливо. Някой би трябвало да стартира да мисли “, добави мениджърът на Ливърпул.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР