Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, лично настоява отборът да

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, лично настоява отборът да
Коментари Харесай

Ливърпул ще иска да си осигури Енцо Фернандес още през януари

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, персонално упорства тимът да бъде заздравен с още един нов състезател януари и това е полузащитникът на Бенфика Енцо Фернандес, настояват медиите в Португалия. 21-годишният аржентинец беше в основата на това „ албиселесте “ да побеждават на Световното състезание в Катар. Той също по този начин бе коронован с премията за Най-добър млад състезател на шампионата.

Това притегли интереса на редица европейски грандове, измежду които Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Реал Мадрид. Аржентинското издание „ TyC Sports “ даже твърди, че „ алените дяволи “ водят в борбата за младия халф.

„ Червените дяволи “ също бяха в по-изгодна позиция за звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо, само че мърсисайдци форсираха договарянията и съумяха да измъкнат крилото под носа на Ман Юнайтед, откакто ПСВ публично разгласи, че са продали нидерландеца на „ алените “. Именно загова в този момент се счита, че това може да се случи още веднъж и в борбата за Фернандес.

Португалският вестник „ O Jogo “ пък твърди, че Ливърпул, дружно с Юнайтед ускоряват договарянията си с представителите на младока предвид на по-бързо реализиране на възможната договорка. Изданието отбелязва, че наподобява все по-вероятно Фернандес да напусне Бенфика още през зимата.

⚔️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР