Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че е спокоен за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп каза, че е спокоен за
Коментари Харесай

Клоп: Лесно е да се влюбиш в този отбор на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е спокоен за головите умения на Дарвин Нунес, откакто нападателят от Уругвай пропусна извънредно чисто състояние при безапелационната победа над френския Тулуза с 5:1.

24-годишният Нунес вкара един гол за триумфа, само че по-късно пропусна по-чисто състояние, при което не съумя да означи второ попадение. Другите голове бяха дело на Диого Жота, Ватару Ендо, Райън Гравенберх и Мохамед Салах.

" Той игра необикновено. Честно казано, в този миг не се тормозих, че уцели гредата, тъй като всичко преди този момент бе безапелационно ", сподели германецът след мача.

" Как преодолява бранител и вратар - беше съвършено. Той е щастливо момче и това може да се види всеки ден. И в този момент би трябвало да сме сигурни, че ще остане по този начин ", съобщи още Клоп.

Германският треньор сподели, че има още доста какво да се види от 21-годишния нидерландец Гравенберх, който бе притеглен от Байерн Мюнхен преди 18 месеца.

" Харесвам го като състезател и е хубаво да видя по какъв начин той стартира да има вяра в себе си още веднъж. Това е доста значимо за всеки футболист. Лесно е да се влюбиш в този тим, тъй като е трогателен ", сподели още Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР