Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след равенството 1:1 срещу

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след равенството 1:1 срещу
Коментари Харесай

Юрген Клоп след равенството с Ман Юнайтед

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва след равенството 1:1 против Манчестър Юнайтед. Той остана неудовлетворен от това, че голът на Юнайтед не е бил анулиран и съобщи, че отборът би трябвало да играе по-добре.

"Резултатът е ок. Но както се разви мача сме удовлетворени от точката. През второто полувреме имахме по-добри моменти. Натистнахме Юнайтед, те бяха нападателни, сложиха ни напрегнат. Трябваше да прокарваме топката сред линиите. Защитаваха се добре. Те вкараха гол, който демонстрира всичките проблеми с ВАР. Сигурен съм, че имаше фаул. Но това е една част от казуса с ВАР. Вкарахме и гол, който беше анулиран. Всичко беше против нас през днешния ден. Не загубихме, което е добре. Послединте1 5 минути владеехме топката и натискахме. Наистина би трябвало да играем по-добре. 25 минути играхме в действителност добре, само че не е достатчно ".

"Не беше въпрос на самочувствие. По-скоро за момента. Те го имаха. Те бяха излезли да се пазят против нас. През второто полувреме беше по-добре, играхме по-напред. Адам влезе в игра и ни помагна, Наби също. Центрирахме доста, борихме си за втората топка и вкарахме гол ".

"Това е единствено точка. Преди мача знаехме, че Юнайтед ще играят по поподобен метод. Можехме да се оправим по-добре, само че би трябвало да приемем нещата каквито са. Всички дефинираха мача като планина, като едно голямо нещо. Но и другият отбор взе участие също и той също би трябвало да прави мача. Ние това опитвахме. Взимаме точката, това е по-добре в сравнение с без такава. Но не е чувство, че сме спечелили или изгубили. Само точка е ".

"Хубаво е да имаш победна серия. Никога не сме говорили за това почтено казано. Сега имаме мач в Шампионската лига, който няма да е елементарен, след това Тотнъм, Арсенал, Сити. Мачовете идват бързо. Днес взехме точка и аз съм удовлетворен ", приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР