Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сигурен, че неговият отбор

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сигурен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Клоп преди дербито: Гуардиола е най-добрият

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сигурен, че неговият тим би трябвало да бъде самоуверен и да изиграе най-хубавия мач, на който е кадърен, с цел да победи Манчестър Сити. Двата огромни кандидата за купата в Премиърлийг излизат един против различен на " Анфийлд " в неделя, като при триумф мърсисайдци могат да се откъснат на девет точки пред първенците.

" Не може да бъдем само офанзивни. Ако един тим не е задоволително самоуверен против Манчестър Сити, няма късмет да завоюва даже и точка. Трябва да бъдем и смели. Трябва да сътворяваме, само че позиционирането ни би трябвало да бъде съвсем съвършено. Защитата също би трябвало да бъде съвършена. Движение, хрумвания... в един подобен мач има доста неща и в последна сметка той може да приключи 0:0, както се случи на нашия стадион преди година. Това също е част от футбола. Трябва да се опиташ да се адаптираш към нещата, които по принцип противникът прави, и да се увериш, че няма да може да ги направи в този момент.

Не мога да имам по-голямо почитание към Гуардиола от това, което към този момент имам. Невъзможно е. За мен той е най-хубавият управител в света. Където и да е бил, е имал голямо въздействие върху съответния тим, а футболът е изглеждал по друг метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР