Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно със стреса в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно със стреса в
Коментари Харесай

Клоп: Не можете да си представите колко се радвам да видя 10 хиляди фенове в Анфийлд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно със напрежението в последния ден от сезона във Висшата лига и съобщи, че ще разчита на предишния си опит, с цел да се оправи със обстановката. " Червените " се борят за място в топ 4 и класиране за Шампионската лига за идващия сезон. Третият Челси (67 точки), Ливърпул и Лестър Сити (по 66 точки) водят борба за последните две места в Шампионската лига преди мачовете от неделя.

Ливърпул беше осми през март, като място в квалификациите на Шампионската лига изглеждаше малко евентуално, само че тимът на Клоп записа девет мача без загуба и се изкачи до четвъртата позиция. " Не мога да си спомня сезон, в който не сме били на ръба. Свикнал съм да съм под страс до последния мач ", сподели Клоп преди домакинския дуел против Кристъл Палас.

" Имаме известна непоклатимост и още веднъж създадохме убеденост в отбора. Вкарахме в верните моменти и допуснахме по-малко голове. Това трябваше да създадем. Но в последния кръг всичко може да се случи. Никой не би трябвало да чака съвършен мач, прекомерно доста почитам Палас ", добави мениджърът.

Ливърпул победи Кристъл Палас със 7:0 през декември, което оказа помощ на тима на Клоп да поддържа по-добра голова разлика спрямо Лестър. Мениджърът обаче съобщи, че резултатът е без значение преди " в действителност забавния мач " на Анфийлд и се надява 10 хиляди почитатели, които се завръщат на стадиона, да им дадат нужната поддръжка.

" Не можете да си визиите какъв брой се веселя да видя 10 хиляди почитатели в Анфийлд. Важно е да не губим самообладание и имаме потребност от най-хубавата поддръжка. Нищо не беше същото без почитатели, трябваше да свикнем и го направихме, само че не би трябвало да е по този начин. Това прави разликата.

Всички се нуждаем от поддръжка в живота, а футболът е игра, учредена на страсти ", добави Клоп. Договорът на полузащитника на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум завършва след края на сезона.

Клоп съобщи, че няма индикации за възможното му удължение, само че не сложи под въпрос качествата на нидерландеца. " Характерът на Жоржиньо е без подозрение, извънредно момче напълно отдадено на клуба и на тима до последния ден ", разяснява мениджърът на " алените ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР