Мениджърът на Ливърпул - Юрган Клоп, остана категоричен, че не

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрган Клоп, остана категоричен, че не
Коментари Харесай

Клоп: Трябва да спечелим нашите мачове, останалото не ме интересува

Мениджърът на Ливърпул - Юрган Клоп, остана безапелационен, че не се вълнува от това по какъв начин ще завършат мачовете на съперниците за купата Арсенал и Манчестър Сити, въпреки че неговите упования са двата тима да печелят всичките си срещи до края. Германецът заявии, че по никакъв метод няма дербито с Манчестър Юнайтед в края на седмицата да му повлияе за избора на състав за утрешния дуел с Шефилд Юнайтед.

„ Червените ” са водачи в класирането на Висша лига с 67 точки, с две повече от втория Арсенал и с три пред първенеца Манчестър Сити.

Клоп съобщи, че Къртис Джоунс може да се завърне в игра против Шефилд. Диого Жота, Трент Александър-Арнолд и Алисон обаче ще възобновят тренировки през идната седмица, което значи, че няма да бъдат разполагаем за дербито на „ Олд Трафорд “ в неделя.

„ Къртис Джоунс тренира на цялостни обороти и е разполагаем за на следващия ден. Останалите момчета се оправят добре. Диого и Трент упражняват дружно и се надяваме, че през идната седмица към този момент ще взимат присъединяване в част от тренировките на тима. Алисон работи с треньорите на вратарите. Изглежда добре. Според него самия през идната седмица също ще се включи в общите занимания. Четвъртък - неделя, четвъртък - неделя, сряда - събота - това са идващите ни мачове. Имаме потребност от всички. Това е тежък, само че и трогателен интервал. Всички го чакаме с неспокойствие “.

Jürgen Klopp has revealed Curtis Jones and Andy Robertson are set to be available for, but that Wataru Endo's fitness needs to be monitored ⤵️
— Liverpool FC (@LFC)
„ Ако мисля за Манчестър Юнайтед в този момент, хората ще имат цялостното право да си кажат, че прекомерно дълго съм се задържал на този пост. Не можеш да изиграеш нито един мач без да имаш цялото почитание към противника. Играем с Шефилд Юнайтед и те имат цялостното ни почитание “, след което Клоп бе запитан дали ще гледа мачовете на Арсенал и Манчестър Сити.

„ Дори не знаех, че играят довечера. Това не е тематика за мен. Очаквам те да печелят всякога. Ние би трябвало да спечелим нашите мачове. Останалото не ме интересува, почтено казано. Когато те играят, пулсът ми не се покачва “.

„ Дали сме любимци? След като загубихме от Арсенал, не бяхме любимци. Вероятно с право. Не знам и не ме интересува. Едно от най-важните неща, когато преминавате през този интервал, е да игнорирате външния звук. Трябва да бъдем експерти. Да, би трябвало да бъдем прочувствени, само че по верния метод “, сподели още Клоп.

" We have to be the best version of ourselves, we have to try to play the best football we can play and then let’s see what the outcome is. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР