Досега главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук беше доста

...
Досега главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук беше доста
Коментари Харесай

IPhone с изкуствен интелект могат да оживят продажбите на Apple

Досега основният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук беше много насилствено да приказва за изкуствен интелект. По време на позвънявания по отношение на облагите на компанията той оферираше единствено неразбираеми изказвания по отношение на премислени вложения. В четвъртък Кук промени курса. Без да бъде запитан, той съобщи, че генеративният AI е сериозна опция за компанията. Изводът е явен: идва iPhone с генеративни AI благоприятни условия.

Не е ясно по какъв начин тъкмо ще наподобява това. OpenAI и Anthropic към този момент оферират генериращи AI чатботове посредством приложения за смарт телефони. Apple може да предложи по-всеобхватна услуга, като вгради AI помощник от трета страна в своята операционна система. Или може да построява собствен личен.

Динамичните нови артикули са добре пристигнали. През февруари компанията пусна своите дълго чакани слушалки за виртуална действителност Vision Pro. Но устройството не способства задоволително за тримесечните доходи на компанията от 90,8 милиарда $, с цел да усъвършенства 10-процентния спад в приходите от iPhone...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР