ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Воденият от републиканците законодателен орган на

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Воденият от републиканците законодателен орган на
Коментари Харесай

Републиканците в Мисисипи възобновяват законопроекта за регулиране на използването на бани от транссексуални в училищата

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Воденият от републиканците законодателен орган на Мисисипи приключи финален опит в четвъртък за възкръсване на законопроект за контролиране на потреблението на бани, шкафчета от транссексуални хора стаи и спални пространства в образователни заведения.

Законодателите прокараха предлагането през Камарата на представителите и Сената в последните дни на четиримесечната им сесия, откакто договарянията сред камарите се провалиха в понеделник по по-ранно предложение. Републиканците споделиха, че са получили вълна от известия, призоваващи ги да върнат законопроекта към живот.

„ Това евентуално за доста от нашите гласоподаватели и за доста хора в тази камара евентуално е най-важният законопроект, който повдигнахме “, сподели краткотрайният президент на Сената Дийн Кърби, републиканец.

Законодателството ще изисква всички държавни просветителни институции да оборудват постройките си с тоалетни за един пол, съблекални и спални.

На хората ще бъде разрешено да влизат единствено в простра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР