Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че продължава да е

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че продължава да е
Коментари Харесай

Тухел: Продължавам да съм щастлив, че водя Челси

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че продължава да е благополучен, че е отпред на тима, без значение от сложната обстановка, в която той се намира. Клубът е притиснат до стената от серията от санции, които бяха наложени на притежателя Роман Абрамович. Въпреки това играчите наподобява не са повлияни от всичко това и записаха безапелационна победа с 3:1 като посетител на Норич.

" Не знам дали съм обезпокоен, само че съм наясно със обстановката, която се трансформира всекидневно. Няма какво да създадем в тази ситуация. Все още съм благополучен да бъда отпред на този мощен тим. Щастлив съм, че водих играчите в днешния мач. Знам, че има доста звук към нас, само че все пак вършим всичко допустимо да се фокусираме единствено върху футбола ", показа Тухел.

Той бе запитан дали е почувствал облекчение още веднъж да се концентрира върху футбола и да не мисли за останалите проблеми в клуба.

" Ако кажа, че съм омекотен, това ще значи, че през останалото време изпитвам терзание от новините към клуба. Настъпи много сериозна смяна от през вчерашния ден до през днешния ден, само че ние нищо не можем да създадем. Не сме отговорни за обстановката, в която се намираме. В момента проблемите са от бизнес естество. Футболът е малко или доста защитен от протичащото се. Но дано забележим по какъв начин ще се развие обстановката на следващия ден. Не бих споделил, че изпитах облекчение, а по-скоро наслада. Дори и в тази комплицирана обстановка, аз се усещам привилигирован да имам шанса да бъда треньор и да се любувам на футбола ", сподели още германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР