Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че не съжалява своя

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че не съжалява своя
Коментари Харесай

Тухел не изпитва съжаление към Рангник заради проблемите в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че не съжалява своя сътрудник Ралф Рангник зарад проблемите му в Манчестър Юнайтед, защото сънародникът му е извършил една своя дългогодишна фантазия. Попитан дали се усеща зле за Рангник, Тухел отговори пред Sky Sports:

„ Не доста, защото той е треньор на Манчестър Юнайтед. Може би нещата не се получиха както той искаше във връзка с извоюваните точки, само че не изпитвам страдание, защото това е голяма работа в един огромен клуб. Той извърши своя дългогодишна фантазия да работа във Висшата лига, в един от най-големите клубове в света. Това по-скоро е прогрес, в сравнение с спад “, добави Томас Тухел за сътрудника си. Именно Рангник е повода Тухел да се насочи към треньорската специалност, когато след края на професионалната му кариера го убеждава да застане отпред на един от юношеските отбори на Щутгарт.

и се изправят един против различен довечера в изтеглен мач от 37-ия кръг на Висшата лига. Челси е трети във краткотрайното класиране в с 65 точки от 32 мача, а Манчестър Юнайтед заема шеста позиция с 54 точки от 34 срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР