Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че е много разочарован

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че е много разочарован
Коментари Харесай

Томас Тухел: Ядосан съм на себе си, далеч сме от истината

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че е доста отчаян от представянето на неговия отбор при загубата от Динамо Загреб с 0:1 в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига.

" Сините " се показват нерешително от началото на сезона във Висшата лига, а през вчерашния ден проблемите на отбора се задълбочиха с проваляне на стадион " Максимир " в Загреб.

" Ядосан съм на себе си, сърдит съм на представянето ни. Не сме задоволително нападателни с топката, не демонстрираме задоволително нито самостоятелно, нито като тим. Очевидно е, че се представяме под опциите си. Липсва ни увереност, липсва ни апетит и интензитет. Няма по какъв начин да печелиш мачове по този метод. Очевидно сме доста надалеч от истината ", разяснява след своя мач номер 100 отпред на лондончани Тухел.

Статистиката демонстрира, че в първите 50 мача под управлението на немския експерт Челси е позволил 24 гола, до момента в който в идващите 50 " сините " са инкасирали цели 53 попадения.

" Имам потребност от време да проучвам протичащото се и да намеря решения. Историята се повтаря в последните няколко мача - започваме окей, само че по-късно ни липсва точност, липсва ни миризмата на кръв. Ясно е, че е моя работа да направя разбор. Очевидно би трябвало да се представяме по-добре. Не сме удовлетворени нито от резултатите, нито от представянето. Малко съм сюрпризиран от играта ни през днешния ден, не чаках това. Явно съм бил в неверния филм. Мислех, че последният мач против Уест Хям ни оказа помощ, показахме добра реакция. След това имахме положителни тренировки, мислех, че сме готови. Не чаках това довечера и по тази причина съм сърдит на себе си. Няма да има почивен ден, можете да сте сигурни. Няма по какъв начин да имаме почивен ден сега ", добави Тухел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР