Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си за това

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си за това
Коментари Харесай

Тухел предупреди преди Малмьо: Всеки отбор на това ниво може да направи невероятен мач

Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали играчите си за това по какъв начин преодоляха съперниците си в последните седмици, казвайки, че отборът се намира в „ положително място “ преди дуела с Малмьо в Шампионската лига във вторник.

Европейският клубен първенец е на три точки пред втория Ливърпул във Висшата лига и се намира в отлична позиция да прогресира от група Н. Съставът на германеца е непобеден в шест мача след провалянето през септември от водача в групата Ювентус. По време на тази серия „ сините “ надиграха безапелационно Малмьо с 4:0 на „ Стамфорд Бридж “.

„ Намираме се на положително място. Знаем какво се изисква от нас за тези резултати, усилието, което влагаме. В същото време, ние слагаме стандартите, които слагаме във всеки мач, тъй че на следващия ден започваме от нулата “, разяснява той.

Според германеца срещата в Швеция ще бъде „ пета или шеста поред “, в която съставът влиза в ролята на любимец. „ Много ми харесва по какъв начин тимът подхожда към тези мачове, тъй като влагаме доста изпитание и интензитет, като не обръщаме кой знае какъв брой огромно внимание на това, че сме любимци, само че го доказахме на терена, и това е безусловно належащо на следващия ден “.

Но Тухел предизвести, че Малмьо, който досега е без победа в групата, може да бъде рисков, защото няма какво да губи и може да играе изцяло освободено.

„ Малмьо може би се нуждае от необикновено показване и ще се приготви точно за такова. Всеки един тим на това равнище е кадърен да направи необикновено показване, тъй че ние би трябвало да сме подготвени и да останем задоволително крепко стъпили на земята и уважителни към мача и съперника, тъй като всичко е допустимо “, продължи той.

Защитниците на Челси са в страхотна голова форма този сезон, като уинг бековете Рийс Джеймс и Бен Чилуел имат седем гола между тях. Джеймс поделя реализаторското място по най-вече вкарани голове за тима през сезона с контузения нападател Ромелу Лукаку – и двамата са с четири попадения.

Тухел съобщи, че е значимо да не се разчита единствено на един или двама играчи да означават голове, само че акцентира и какъв брой основно е да има непрекъснати изпълнители. „ Щастлив съм, когато сътворяваме положения. Щастлив съм, когато имаме в края пет, шест играчи в наказателното поле, които са рискови. В системата, в която играем, е значимо уинг бековете да са там и да имат свободата да са рискови – второто значимо, несъмнено, е бранителите да са рискови за головите положения “, приключи немският управител на лондончани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР