Мениджърът на Челси Маурисио Почетино разбира разочарованието на феновете на

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино разбира разочарованието на феновете на
Коментари Харесай

Почетино се оправдава: Имаме твърде много контузени играчи

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино схваща разочарованието на почитателите на тима от слабия им старт на сезона, само че акцентира, че тимът му е усложнен от травми на повече от дузина играчи.

Лошата форма на Челси продължи с нулево тъждество против Борнемут в неделя, втори следващ мач, в който тимът на Почетино не съумя да означи, откакто загуби с 0:1 от Нотингам Форест по-рано този месец.
 Борнемут - Челси 0:0 в мач от Висшата лига
Челси отново не победи

Кризата се задълбочава

Челси е на 14-то място във Висшата лига с пет точки от пет мача, макар че похарчи към 1 милиард $ за прехвърляния, откогато пристигна новият притежател Тод Боели.

" Мисля, че почитателите знаят, че в случай че инвестираш парите, за които хората приказват в медиите, има упования ", сподели Почетино след мача с Борнемут. " Ако не спечелиш, обикновено е почитателите да не са удовлетворени. Но няма по какъв начин да променим обстановката незабавно, има прекалено много играчи, които не са налични ", добави той.

Защитникът Марк Кукурея, нападателят Нони Мадуеке и английското рекордно попълнение Мойсес Кайседо пропуснаха неделния мач, присъединявайки се към дългия лист с контузени, който включва капитана Рийс Джеймс, Кристофър Нкунку и Ромео Лавиа.

" Имаме изключителна религия, само че неприятен шанс, тъй като имаме 12 контузени играчи, плюс Кукуреяа, Мадуеке и Кайседо през днешния ден ", добави Почетино.

" Но няма да се окайвам. Трябва да приема това предизвикателство и да продължа да бъда положителен. Няма да променим метода, по който ще вършим нещата. "
 Почетино се оплака от клубната политика на Челси
Почетино се оплака от клубната политика на Челси

Челси не се оправя добре, откогато Боули пое клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР