Мениджърът на Челси Маурисио Почетино говори преди дербито срещу Ливърпул

...
Мениджърът на Челси Маурисио Почетино говори преди дербито срещу Ливърпул
Коментари Харесай

Почетино: Трябва да побеждаваме, нищо, че сме в преход

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино приказва преди дербито против Ливърпул в неделя. Първият въпрос естествено бе за драмата с Мойсес Кайседо. Брайтън одобри оферта за играча, само че халфът желае да премине в Челси и лондончани не са се отказали от привличането му.

“Познавате ме доста добре, в никакъв случай не приказвам за състезател, който не е наша благосъстоятелност. Работим доста интензивно, с цел да прибавим играчи към състава. Доволен съм от това по какъв начин подхождаме ”, разяснява Почетино.

Аржентинецът даде мнението и и за самия мач в неделя: “Ние сме повече в временен интервал от Ливърпул, тъй като аз съм нов тук. Клоп е в Ливърпул от седем години. Разбира се, ние сме Челси, а историята на клуба е да побеждава. Въпреки че сме в преход, би трябвало да побеждаваме и да бъдем подготвени да спечелим против Ливърпул. Манталитетът на играчите е да се борят и да се опитат да победят. Няма да приема различен метод на мислене. Искаме да сложим клуба на полагащото му се място ”.

“Клоп е един от най-хубавите мениджъри в света. Имам отлични взаимоотношения с него. Той беше толкоз благ, когато напуснах Тотнъм. Получих от него едно от най-прекрасните известия. Той прави фантастична работа в Ливърпул. Те имат вяра в него и му дават най-хубавите принадлежности, с цел да сътвори добър тим ”, добави Почетино.

Специалистът съобщи, че измененията на трансферния пазар, разследване от нападателната политика на клубовете от Саудитска Арабия, е нещо положително: “Мисля, че това е добре за футбола, за играчите, за треньорите. Изгледа като драма, само че това е футболът. Трябва да се любуваме на това, което вършим ”.

Почетино записа с похвали Рийс Джеймс, който бе определен за капитан на Челси. Той съобщи, че новият вратар Роберт Санчес ще се конкурира с Кепа Арисабалага за титулярното място, макар испанският пазач е спряган за трансфер в Байерн. Наставникът обаче добави, че желае да бъде притеглен още един вратар.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР