Мениджърът на Челси Греъм Потър защити Рахийм Стърлинг по повод

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър защити Рахийм Стърлинг по повод
Коментари Харесай

Греъм Потър се застъпи за Стърлинг заради критиките по негов адрес

Мениджърът на Челси Греъм Потър отбрани Рахийм Стърлинг във връзка неубедителните му изяви преди Световното състезание по футбол и съобщи, че няма подозрения, защото той се е потвърдила като топ състезател. Очаква се Стърлинг да попадне в състава на селекционера на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт за Мондиал 2022 в Катар.

Бившият нападател на Манчестър Сити не съумява да впечатли с представянето си от прехвърлянето си в Челси през лятото. 27-годишният футболист има едвам два гола от назначението на Потър при започване на септември, като нито един от тях не е в срещите от Висшата лига.

" От реакциите му се вижда, че е почтен. Футболистите минават пред моменти в кариерата си, които не са толкоз положителни, а различен път всичко, до което се допрян се трансформира в злато ", разяснява Греъм Потър преди дуела на Челси против Манчестър Сити тази вечер в шампионата за Купата на лигата в Англия.

" Не може да гледаме единствено характерностите, тъй като тимът като цяло не действа по този начин, както бих желал. Опитваме се да подобрим играта си като тим. Периодът е сложен, случват се доста неща, доста промени. Има нови лица на всички места ", добави мениджърът на " сините " от Лондон.

Потър също по този начин отхвърли да бъде съответен за интервала за възобновяване на Рийс Джеймс от травмата на коляното, която претърпя през предишния месец.
 Титла + Купа: Кой е номер 1 по този индикатор от топ шампионатите в Европа?
Титла + Купа: Кой е номер 1 по този индикатор от топ шампионатите в Европа?

Ето отговора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР