Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че заради емоциите не

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че заради емоциите не
Коментари Харесай

Греъм Потър не гледал как Хавертц изпълнява дузпите

Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че поради страстите не е намерил сили да следи по какъв начин Кай Хавертц на два пъти извърши углавен удар в миналия мач от осминафиналите в Шампионската лига против Борусия (Дортмунд). Лондончани се постановиха с 2:0 в реванша и не престават напред с общ резултат 2:1.

Германският футболист вкара втория гол в 53-тата минута от упоменатата дузпа. Хавертц пропусна при първия удар, само че имаше шанс, че съдията подреди пребиване поради навлезли преди шута в наказателното поле футболисти на Дортмунд. Играчът беше прецизен при втория опит, което след това се оказа и решаващото попадение.

“Не гледах дузпата, само че се зарадвах, когато чух по какъв начин публиката извика - съобщи Потър. - Изпълнението на удари от бялата точка не е за мен и изпитвам благоговение към всекиго, който го прави. ”

Челси ще научи идващия си противник на 17 март.
 Потър изравни връх на Боби Робсън Потър изравни връх на Боби Робсън
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР