Мениджърът на Челси Франк Лампард иска неговите играчи да направят

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард иска неговите играчи да направят
Коментари Харесай

Лампард: Искаме да спечелим тази купа, не можем да имаме никакви извинения срещу Ливърпул

Мениджърът на Челси Франк Лампард желае неговите играчи да създадат всичко допустимо, с цел да завоюват Суперкупата на Европа. Утре " сините от Лондон " излизат в Истанбул в борба за трофея против европейския първенец Ливърпул. Двубоят идва единствено няколко дни след тежкото проваляне на Челси от Манчестър Юнайтед (0:4). Според Лампард този път тимът не може да има никакви извинения.

" Голямо е напрежението да излезеш против тим с качествата на Ливърпул във край. Всеки състезател би трябвало да бъде наясно какъв брой значим е мачът за клуба. Трябва да дадем всичко от себе си, тъй като ще бъде доста мъчно. Не можем да си тръгнем от терена с мисли от сорта на " можехме да създадем това или това ", или " пропуснахме тази опция ", или " не бяхме подготвени ". Не можем да търсим никакви извинения.

Това е купа, която клубът обезверено желае да завоюва. Аз в никакъв случай не съм я печелил. Повечето от играчите също. Можеш да губиш финали, тъй като те са доста тежки. Но не можеш да си позволиш да загубиш поради това, че не си бил задоволително квалифициран или не си имал задоволително предпочитание. Трябва да се опитаме да спечелим мач с подобен мащаб ", съобщи Лампард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР