Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че тимът не успява

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че тимът не успява
Коментари Харесай

Артета: Представянията ни предполагаха за по-добро класиране

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че отборът не съумява да реализира серия от положителни резултати, защото разнообразни фактори пречат за построяването на стартова единайсеторка.

Арсенал се намира на 11-о място във Висшата лига след 23 кръга, като има 10 загуби досега - тъкмо толкоз, колкото имаше за целия минал сезон. Освен това "артилеристите " са водач в шампионата по получени червени картони с пет, а огромна част от играчите пропуснаха разнообразни интервали от акцията поради контузии. Според Артета обаче това не трябва да бъде опрощение.

"Ситуацията е такава, каквато е. Трябва да се нагодим, а другите играчи да поемат отговорност ", съобщи испанският управител преди семейството на Лийдс.

"В избрани моменти се нуждаеш от неизменност. Виждате, че всички тимове, които са сполучливи, имат някаква титулярна единайсеторка. С нея могат да изградят химия и възприятие на единодушие. Ние до момента не сме построили това. Ясно е, има ковид, годината е странна за всички, нямаше предсезонна подготовка. Но мисля, че можеше да сме на доста по-добро място, в случай че забележим мачовете, които спечелихме и които загубихме ", добави Артета.

За мача с Лийдс в състава на Арсенал се завръщат вратарят Бернд Лено и бранителят Давид Луис, които изтърпяха наказване от по един мач за алените си картони против Уулвърхямптън. Двубоя с Лийдс обаче пропущат бранителят Кийрън Тиърни и халфът Томас Партей, които са с контузии.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР