Мениджърът на Арсенал - Микел Артета сподели, че мисията му

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета сподели, че мисията му
Коментари Харесай

Артета за феновете: Трябва да направим живота им по-добър

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета показа, че задачата му е да поправи развалените връзки сред клуба и неговите последователи, които са разочаровани от непостоянните изяви на тима през последните месеци.

"Надяваме се, че можем да променим негативността. Първо би трябвало да убедя играчите и по-късно можем да убедим почитателите. Мисля, че това е доста, доста значимо в работата ми.
В края на деня те чакат доста от нас. Трябва да им доставим наслаждение, би трябвало да създадем живота им по-добър. Когато спечелим, ще бъде по-добре, тъй като те ще бъдат по-щастливи. Наша отговорност е и би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да реализираме това.

Ако успеем да генерираме сила, това ще ни помогне. Бях в действителност удовлетворен от това по какъв начин почитателите се отнасяха към играчите при гостуването на Борнемут.
Бях благополучен, че футболистите отидоха да поздравят почитателите след мача, тъй като се нуждаем от тази връзка. Бавно, ние би трябвало да изградим това назад там, където беше ", съобщи Микаел Артета./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР