Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, отчете слабата игра на

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, отчете слабата игра на
Коментари Харесай

Артета: Отстъпвахме във всичко на Фулъм

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, регистрира слабата игра на своя отбор за причина за провалянето с 1:2 от Фулъм в заключителния дуел на отбора за 2023 година. Този резултат дава късмет на Ливърпул да дръпне с 5 точки на върха при еднакъв брой изиграни срещи в Премиър лийг.

Испанецът обаче знае по какъв начин отборът му въпреки всичко може да стигне до златото.

" Много сложен ден за нас. Три дни по-рано още веднъж загубихме, само че тогава се опитахме да спечелим. А в този момент това беше най-лошият ни мач през сезона. Трудно е за разбиране.

Бързината, играта ни в офанзива, дейностите в отбрана... отстъпвахме във всичко. Не успявахме да преобладаваме в нищо и това ни сътвори проблеми. Нямахме нужното притежание на топката и не бяхме задоволително рискови. В същото време, когато топката беше при нас, бяхме бавни. Не заслужавахме да спечелим.

Усещането е неприятно, когато на 31 декември си имал късмет да излезеш отпред в класирането, само че се е стигнало до това. Но това е футболът. Ако обаче в оставащите мачове играем по метода, по който го направихме в предходни 19, в края на сезона ще сме на върха. Ако обаче се представим като в този дуел, няма да стигнем до средата ".
 Фулъм - Арсенал 2:1 в Премиър лийг
Арсенал позволи поврат против Фулъм

Топчиите пропуснаха опцията да оглавят класирането
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР