Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше сдържан, след като противоречиво

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше сдържан, след като противоречиво
Коментари Харесай

Мениджърът на Арсенал: Ако не вкараме гол с 30 удара, тогава трябва да направим 50 или 60

Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше въздържан, откакто спорно решение на ВАР изигра основна роля при домакинското проваляне на неговия тим с 0:2 от Уест Хем в четвъртък, което означаваше, че те пропуснаха да се върнат на върха във Висшата лига.

Гостите поведоха след 13 минути, когато Томас Соучек означи след асистенция на Джаред Боуен, като съдията отсъди, че е запазил топката в игра.

Проверката на ВАР лиши съвсем пет минути, с цел да приключи заради позицията на Боуен при блокиране на ъгъла на главната камера и означаваше, че попадението ще бъде зачетено.

„ Жалко е, че с технологията, която имаме, не е толкоз ясно, че можем да кажем „ да “ дали топката е напуснала терена или не. Поздравявам Уест Хем и ще похваля моите играчи. Това мога да ти кажа. Това е футбол. Когато погледнете какъв брой генерирахме в играта, да видите резултата е доста разочароващо. Но те бяха по-добри от нас и в двете наказателни полета. Имаха два удара, с дузпата три. Ние имахме 30. Ако не вкараме гол с 30 удара, тогава би трябвало да създадем 50 или 60, с цел да се опитаме да вкараме. Това е единственото нещо “, сподели отчаян Артета.

Испанецът имаше редица конфликти с футболните управляващи този сезон след експлоадирания по отношение на решенията на ВАР. Артета избегна наказване от ФА, откакто дефинира решението да не бъде анулиран гола на Антъни Гордън при загубата с 0:1 от Нюкасъл на 4 ноември като позор и срам, откакто три инспекции на ВАР го потвърдиха.

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс сподели, че към момента не е видял всички повторения, само че е обезсърчаващо за тимовете, които означават гол, когато дисплеят ВАР се появява след попадението и инспекцията лишава доста време.

Шотландецът добави, че тимът му се е " защитил фантастично добре ", с цел да обезпечи успеха, откакто Константинос Мавропанос удвои в 55-ата и той беше спокоен за подпечатването на нов контракт.

„ Има доста време да приказваме за това. Можем да го създадем, когато сме подготвени. Наслаждавам се на времето си “, сподели той, добавяйки, че всички страни са удовлетворени от настоящата траектория на Уест Хям. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР