Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за първи път

...
Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за първи път
Коментари Харесай

Агентът на Джошуа отвори вратата за мач с Пулев през декември

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, за първи път от много време загатна името на Кубрат Пулев като вероятен съперник на клиента си. Кобрата е формален кандидат за купата на Джошуа в IBF, само че до този миг британецът не демонстрираше интересе към подобен мач.

Появи се опция за мач посред им на 1 юни, само че тя бе възпрепятствана от пробелмите на Кобрата с боксовия лиценз в Съединени американски щати, чиято орис ще стане ясна след 4 дни. Джошуа ще се бие против Анди Руис през юни, а мениджърът му Хърн приказва пред "Sky Sports " за бъдещите проекти.

Цел №1 е мач против Дионтей Уайлдър през декември, само че шансът наподобява много дребен. Между двете страни непрекъснато има несъгласия за подялбата на парите от мача, което до този миг се оказва невъзможна за превъзмогване спънка.

"Разочароващо е, тъй като с Джошуа желаеме единствено огромни мачове. Но от време на време няма какво да създадем, не всичко зависи от нас.

Как ще постъпим ли? Антъни се бие през юни, идващият мач ще е през декември. Целта е Уайлдър, само че първичните диалози с лагера му не са обнадеждаващи.

Ако този мач не се случи, ще погледнем към Кубрат Пулев, въпреки всичко е кандидат. Може и да имаме мач срещи Луис Ортис или Майкъл Хънтър ".

Според английските медии, Пулев е с максимален късмет от изброените, тъй като въпреки всичко е наложителен кандидат.

Пулев и Джошуа трябваше да се срещнат през 2017-a, само че тогава българинът се отхвърли поради травма.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР