Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт поиска всички футболисти да бъдат

...
Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт поиска всички футболисти да бъдат
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт иска всички футболисти да бъдат ваксинирани против коронавируса

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт изиска всички футболисти да бъдат имунизирани за COVID-19, защото рискуват здравето си, участвайки в мачове и пътувайки в чужбина. Във Англия все още се имунизират най-вече възрастните хора и тези, които работят жизненоважни специалности, само че Саутгейт има вяра, че би трябвало да пристигна ред и на футболистите.

" Много от тях хванаха вируса, тъй като бяха на работното си място. Нашата имунизационна стратегия е невероятна... съвсем всички в риск са получили първата си ваксина. Би било задоволително, в случай че професионалните спортисти в този момент бяха в листата. Ние ги молим да продължат да играят, те би трябвало да се слагат под карантина, когато се върнат от избрани места, би трябвало да рискуват да се върнат при фамилиите си и доста от тях са хванали вируса, тъй като са работили. Не споделям, че е трябвало да се имунизират преди хората с жизненоважните специалности и учителите, само че ние наближаваме точката, в която може да е задоволително ", сподели Саутгейт.

Англия играе против Сан Марино на 25 март в първи квалификационен мач за Мондиал 2022. След това „ трите лъва “ ще се изправят против Албания и Полша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР