Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт похвали невероятния Джуд Белингам, след

...
Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт похвали невероятния Джуд Белингам, след
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Белингам е невероятен, но Кейн също е изключително важен за нас

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт похвали " невероятния " Джуд Белингам, откакто халфът въодушеви тима за

20-годишният футболист не означи гол, само че въздействието и увереността му да води тима бяха изключителни.

" Наистина съм удовлетворен от метода, по който контролирахме мача ", сподели Саутгейт след триумфа.

" Манталитетът на Джуд е необикновен за възрастта му. Да има такова влияние на толкоз млад, да демонстрира такава зрялост, само че и примирение. Ние сме доста щастливи, че го имаме в състава ", добави селекционерът.



Белингам също има съществена роля и в отбора на Реал Мадрид, откогато се причисли от Борусия Дортмунд тази година, отбелязвайки 10 гола в първите си 10 мача.

Саутгейт сподели още, че прекосяването на британския национал в Реал е подобрило играта му на 100 %.

" Когато сте към този нрав и качествени играчи всеки ден... това ви извежда на ново равнище душевен, физически и механически ", разяснява той пред BBC.

Саутгейт добави, че младежът е бил " катализатор " за Англия.

" Начинът, по който се държи и играе на терена демонстрира това. Плюс силата в играта му, това ни дава подтик... когато сме в сложни обстановки той ненадейно може да промени нещата. Мисля, че тази религия, това предпочитание да превзема публиката, те са необичайност за толкоз млад състезател ", изясни той.

Докато Белингам се открояваше, Саутгейт даде да се разбере, че капитанът Хари Кейн, създател на два от головете, един от дузпа, също е изиграл решаваща роля за триумфа.

" Има риск да приемем това, че бележи голове за даденост ", съобщи Саутгейт след мача, в който Кейн стана най-хубавият голмайстор на Англия за всички времена на " Уембли " с 24 попадения.

" Неговата комбинативна игра, методът, по който се справяше физически с централните бранители, неговата техника, пасовете му, защото е в отбора от известно време, ние го одобряваме и чакаме това, само че Кейн е състезател от най-високо равнище ", добави селекционерът.

Саутгейт сподели, че прекосяването на национала в Байерн Мюнхен от Тотнъм му е дало нов подтик, само че също по този начин е явно, че той се радва да се върне вкъщи и да бъде още веднъж част от отбора на Англия.

" Нашите опитни играчи дават брилянтен образец на младите ", съобщи треньорът на националния тим.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР