Меморандумът е смокинов лист, който скрива срамотиите на сглобката, каза

...
Меморандумът е смокинов лист, който скрива срамотиите на сглобката, каза
Коментари Харесай

Мая Манолова: Меморандумът е смокинов лист, който скрива срамотиите на сглобката

" Меморандумът е смокинов лист, който скрива срамотиите на сглобката ", сподели Мая Манолова в ефира на Българска национална телевизия.

" Той е един сватбен контракт, който да разпредели времето за седене в скута и времето отвън скута. И един график на това кой е в скута, какъв брой време е в скута, тъй като седенето в скута явно значи систематизиране на порциите власт ", добави някогашният омбудсман.

Мая Манолова разяснява настоящите политически тематики, като изрече мнението, че " и двете условия на делкане " 50 на 50 " или " една трета на една трета ", са еднообразно неприемливи. Определи ги като неуместни.

Мая Манолова сложи акцент върху едностранното индексиране на цените на мобилните оператори, като ги назова " галеници ".

" Телекомите са галените деца на страната ".

" Те са оставени да натрупат големи облаги на гърба на хората и освен това едностранно да могат да усилват всяка година мобилните такси, които всички ние плащаме. Ако върнем три години обратно това са 30% нарастване ", уточни Мая Манолова.

Тя е завела три групови желае против мобилните оператори, поради индексирането на цената на мобилните услуги с 9,5%.

" Те не вършат нищо, просто с едно тракване на пръсти, те вършат едностранно индексиране на цената, и прибират от потребителите ", добави тя.

Според Манолова има още " скандални клаузи ", като тази:

" Неустойка 8% върху дължимите суми, с които мобилните оператори наемат колекторски компании, с цел да събират тези вземания ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР