Мелинда и Бил Гейтс подадоха молба за развод през май

...
Мелинда и Бил Гейтс подадоха молба за развод през май
Коментари Харесай

Коe e новото гадже на Мелинда Гейтс

Мелинда и Бил Гейтс подадоха молба за бракоразвод през май 2021 година, а през август раздялата им беше публично финализирана. За 27-годишния си брак някогашната към този момент двойка е отгледала три деца - Дженифър (26 г.), Рори (23 г.) и Фийби (20 г.).
 Мелинда Гейтс, в търсене на нова връзка и еротичният курс, който е изкарала при Естер Перел
Еротичният курс, който Мелинда Гейтс изкара

Милиардерката е в търсене на нова връзка

Колкото и време да е минало от развода обаче, още в първото си изявление след него, самата Мелинда Гейтс си призна, че към този момент " несъмнено " е още веднъж отворена за срещи.

" Надявам се това да ми се случи още веднъж " бяха точните ѝ думи пред Гейл Кинг в американското предаване CBS Mornings от този март.

Относно връзките сред някогашните съпрузи, Мелинда Гейтс споделя, че те са " другарски ". Освен това тя добавя, че има " продуктивни работни връзки " с някогашния си брачен партньор, поради че работят дружно в The Gates Foundation, която основават през 2000 година
 Мелинда и Бил Гейтс

Мелинда и Бил Гейтс

Колкото и обаче мъчителна да е била раздялата сред двамата, както я дефинира самата Мелинда Гейтс, тя очевидно към този момент се усеща подготвена да продължи напред в сантиментален проект и да излиза на срещи.

Носят се клюки, че Мелинда Гейтс се среща с Джон Дю Пре, който е някогашен кореспондент. Смята се, че те прекарват време дружно от няколко месеца и са ходили дружно на баскетболен мач, написа People.

Откакто Мелинда и Бил Гейтс се разведоха, това е първият път, в който се приказва, че милиардерката има връзка. За Джон Дю Пре се знае, че има три деца от предходен брак и сега работата му е обвързвана със стратегически връзки.
 Мелинда Френч Гейтс, Бил Гейтс и новите й самопризнания за развода пред Fortune
Мелинда Гейтс искрено за развода

Колко мъчителна е била раздялата с Бил

Въпреки че нито Мелинда Гейтс, нито Джон Дю Пре до момента са коментирали дали са дружно или не, фактът, че най-малкото дете на Мелинда Гейтс следва Дю Пре в Instagram подсказва, че двамата е в действителност допустимо да са дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР