Мелания Тръмп успя да пребори COVID-19. Тя обяви, че е

...
Мелания Тръмп успя да пребори COVID-19. Тя обяви, че е
Коментари Харесай

Мелания Тръмп пребори COVID-19, синът й също бил заразен

 Мелания Тръмп съумя да пребори COVID-19. Тя разгласи, че е дала негативен резултат при тест за съществуването на вируса. Това разгласи самата тя в блог пост на уеб страницата на Белия дом. 

" Щастлива съм да оповестя, че при тестване дадох отрицателен резултат. Надявам се да се завърна към уговорките си допустимо най-скоро. Искам хората да знаят, че разбирам какъв шанс сме извадили, получавайки помощта, която ни беше оказана. Ако сте заболели или имате обичан човек, който е болен – мислите ми са с вас. Моля се за страната ни и за всеки, борещ се с COVID-19 или друга болест ", написа тя.

Първата дама на Съединени американски щати разгласи още, че синът й Барън също е бил инфектиран с ковид, само че без признаци. Самият Тръмп уточни най-малкия си наследник като образец - за какво учебните заведения би трябвало да бъдат отворени допустимо най-скоро.

" Барън Тръмп имаше CORONA-19, китайския вирус… има 21 разнообразни имена.. Бих могъл да продължа още, само че за мен корона значи Италия. Китай си е Китай и той пристигна от Китай. И по този начин, той имаше китайския вирус, само че за толкоз малко време. Не мисля, че той даже е схванал, че го има, тъй като са млади, имунната им система е мощна и се преборва в 99,9 %. Сякаш за две секунди той към този момент се усещаше добре. Хората го имат и той минава. Върнете децата още веднъж в учебно заведение, би трябвало да ги върнем, ясно ли е? Върнете ги! ", съобщи Тръмп.

Припомняме, че по-рано от Белия дом оповестиха, че той е дал негативен тест, откакто и двамата му родители заболяха по-рано този месец. Впоследствие обаче, проучвания са посочили, че Барън също е бил инфектиран с COVID-19.

Президентът Доналд Тръмп разгласи на 2 октомври, че той и Мелания са дали позитивни резултати за ковид. " Държавният глава към този момент не може интензивно да популяризира COVID-19 и може да участва на обществени събития ", сподели основният американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи в телевизионно изявление, представено от Ройтерс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР