Мелания Тръмп остана в историята на Белия дом като една

...
Мелания Тръмп остана в историята на Белия дом като една
Коментари Харесай

След дъжд качулка: Мелания е бясна на новата Първа дама

Мелания Тръмп остана в историята на Белия дом като една от най-елегантните и съвременни първи дами. Това обаче не бе задоволително за доста медии, които постоянно подлагаха на критика брачната половинка на президента Доналд Тръмп - било за държанието й, за тоалетите или за неналичието на съответна реакция по един и различен значим публичен въпрос.

Неназовани източници оповестяват за онлайн издания, че Мелания била гневна на Джил Байдън, тъй като тя получавала доста по-голямо медийно внимание , споделя

"Си Ен Ен " (CNN) пишат, че Мелания е била търсена за най-малко седем телевизионни изявленията от няколко национални медии, само че тя все отказвала. "Мелания не искаше да приказва с пресата, като предпазен механизъм ", споделя Стефани Уолкоф, някогашна съветничка на Мелания.

От CNN означават, че тази отбрана изиграла неприятна смешка на Мелания, тъй като напуснала Белия дом с най-ниския % на известност измежду първите дами на Съединени американски щати .
 Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в грациозен черен тоалет  Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в грациозен черен тоалет  Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в грациозен черен тоалет  Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в грациозен черен тоалет
Бившата Първа дама на Съединени американски щати позволи и други неточности, които оказаха въздействие върху въздействието й - след нахлуването в Капитолия от последователи на Доналд Тръмп, екипът на Мелания напусна Белия дом. Освен това тя не приветства Джил Байдън в Белия дом, каквато е традицията. Доналд Тръмп също не участва на встъпването в служба на Джо Байдън.

На този декор новата президентска двойка се радва на съществено медийно внимание от страна на светските издания. Джил и Джо Байдън изгряха на корицата на списание People , за което дадоха особено изявление, разкриващо любопитни елементи от персоналния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за "Супербол ", с цел да изпратят известие към американския народ.

Семейство Тръмп не изпъкваше с сходни всемирски прояви през целия си мандат. Самата Мелания странеше също от медиите и даваше рядко изявленията, а изнасянето на речите бе по-скоро по време на предизборни събития или на запис, оповестени в обществените й мрежи.

Сега за Мелания десетките работни задължения са отпаднали, а тя може да се наслаждения на свободното си време - госпожа Тръмп се радва на спа процедури, следва вкусна и здравословна храна, след това още веднъж разкрасителни процедури, а вечерта прекарвала с Доналд.

Масажи, маникюр, педикюр, както и маски за лице са част от нещата, които някогашната Първа дама прави сега, с цел да наподобява добре. Освен Доналд-старши и младши, компания й вършат и нейните родители – Виктор и Амалия Кнавс.
 Мелания Тръмп се завръща към  Мелания Тръмп се завръща към  Мелания Тръмп се завръща към  Мелания Тръмп се завръща към
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР