Мексиканският шампион в супер средна категория Саул Канело Алварес (61-2-2,

...
Мексиканският шампион в супер средна категория Саул Канело Алварес (61-2-2,
Коментари Харесай

Канело безапелационен! Победи с единодушно решение Мунгуя

Мексиканският първенец в супер междинна категория Саул Канело Алварес (61-2-2, 39 нокаута) победи сънародника си Хайме Мунгуя (43-1, 34 нокаута) и резервира купите си. Това е първо проваляне на Мунгуя в кариерата. То пристигна след безапелационно показване на Канело, който надделя противника с единомислещо съдийско решение след 12 рунда в Лас Вегас, Съединени американски щати.

В откриващия рунд Канело първо се опита да работи деликатно, а по-късно натисна малко. Мунгуя предстоящо разчиташе на мощни удари. Той нанасяше доста удари, като от време на време атакуваше серийно. Досега първенецът не се е опитвал да пресече продължителните офанзиви на кандидата. Но той изстреля няколко странични удара към гарда и няколко десни крошета.

Хладнокръвна офанзива от страна на Мунгуя в 3-ия рунд - няколко секунди преди гонга той нанесе композиция от няколко удара, които раздрусаха Канело. Но кандидата направи сериозна неточност в 4-ия рунд. Той не наруши дистанцията след офанзивата си, остана в зоната на удара, пропусна ъперкът и падна в нокдаун.

3 rounds in the books
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР