Мексиканският Монтерей и Ливърпул излизат един срещу друг на „Халифа

...
Мексиканският Монтерей и Ливърпул излизат един срещу друг на „Халифа
Коментари Харесай

Клоп отново с интересен стартов състав - Хендерсън е централен защитник

Мексиканският Монтерей и Ливърпул излизат един против различен на „ Халифа Интернешънъл Стейдиъм “ в Доха във втория полуфинал от Световното клубно състезание. Победителят ще се изправи във финала против бразилския Фламенго.

Абсурдната обстановка, която наложи на Ливърпул да изиграе два мача на два разнообразни континента за по-малко от 24 часа, провокира разумната реакция на Юрген Клоп и управлението на клуба. Германецът отпътува за Катар с главния си тим, а през вчерашния ден на „ Вила Парк “ излезе на процедура третия състав, построен от извънредно млади играчи. Очаквано в 1/4-финала за Купата на лигата този състав, воден от треньора на тима до 23 години Нийл Крийчли, загуби от надалеч по-опитния тим на Астън Вила с 0:5.

За днешния дуел Клоп е подхванал пет забавни промени. Вирджил ван Дайк пропуща дуела, защото е болен. Деян Ловрен и Жоел Матип не пътуваха за Катар поради травми. Затова в ролята на централен защитник е преквалифициран Джордан Хендерсън, който ще си партнира с Джо Гомес. Джеймс Милнър пък започва като десен защитник. Жоржиньо Вайналдум и Фабиньо също са с контузии. В халфовата линия стартират Наби Кейта, Адам Лалана и Алекс Окслейд-Чембърлейн. Нападението е построено от Джердан Шакири, Дивок Ориги и Мохамед Салах. Роберто Фирмино и Садио Мане са на скамейката за началото. Там е и Трент Александър-Арнолд.
MILLY @JamesMilner makes his 200th appearance for the Reds tonight pic.twitter.com/nNFVdi5b9F
— Liverpool FC (@LFC) December 18, 2019

Ливърпул: Алисон, Милнър, Гомес, Хендерсън, Робъртсън, Лалана, Кейта, Окслейд-Чембърлейн, Шакири, Салах, Ориги

Монтерей: Бароверо, Монтес, Санчес, Фунес, Пабон, Вангиони, Ортис, Галардо, Писаро, Родригес, Медина ГЛЕДАЙТЕ ТУК! МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР