Мексиканската звезда на бокса Канело Алварес се извини на Лионел

...
Мексиканската звезда на бокса Канело Алварес се извини на Лионел
Коментари Харесай

Мексиканският боксьор Канело Алварес се извини на Лео Меси

Мексиканската звезда на бокса Канело Алварес се извини на Лионел Меси, откакто упрекна нападателя на Аржентина в липса на почитание към родината му и нейните знаци, след мача сред двата отбора на Мондиала.

Световният първенец се закани на Меси поради видео от съблекалнята на " албиселесте ", в което се вижда мексиканска фланелка в краката на №10.

" Моля се на Господ да не го срещна ", рече Канело, но откакто получи доста рецензии, направи крачка обратно и се извини на капитана на Аржентина.

" В последните дни бях налегнат от пристрастеността и любовта, която изпитвам към страната ми и направих мнения, които бяха неуместни, за което желая да се извиня на Меси и на хората в Аржентина, написа той в Туитър. - Всеки ден учим по нещо ново и този път беше мой ред. "

" Желая и на двата тима доста триумф в мачовете им, като ще продължим да поддържаме Мексико ", написа още боксьорът.

Самият Меси разяснява нощес, че не намира за належащо да се извинява, защото не е направил нищо неправилно, не е подритвал фланелката, не се гаврил с нея. Това са неща от съблекалнята, рече капитанът, имайки поради, че не е изключение да има екипи по земята. В случая - фланелката е била разменена. 

Не се вижда Меси да я тъпче, да си бърше обувките и да ругае по Мексико - все неща, за които беше упрекван и от боксьора.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР