Международният ни съдия, категория Бреве Християна Тодорова, вицепрезидентът на БФХГ

...
Международният ни съдия, категория Бреве Християна Тодорова, вицепрезидентът на БФХГ
Коментари Харесай

Християна Тодорова e кандидат на България за член на Техническия комитет по художествена гимнастика

Международният ни арбитър, категория " Бреве " Християна Тодорова, вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова, Йордан Йовчев и президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев, към този момент са в Албуфейра (Португалия) за 29-тия Конгрес на европейската гимнастика. Изборният конгрес на организацията ще се организира на 2 и 3 декември.
Християна Тодорова e претендент на България за член на Техническия комитет по художествена гимнастика. Николай Иванов е измежду претендентите за член на Техническия комитет по спортна акробатика, а Димитрина Къндева на този по спортна аеробика.
Бронзовата медалистка с ансамбъла от Игрите в Рио 2016, Тодорова даде особено изявление за фейсбук страницата на БФХГ.

" Подготовката ми за тези избори тече още от 2017 година, когато изкарах първия изпит за интернационален арбитър категория " Бреве ". Оттогава с всяко едно съревнование, с всяко едно Европейско и Световно състезание, с всеки един семинар, симпозиуми, срещи, изпити, конгреси и така нататък, аз получавам опит тъкмо за този ден, който очаквам с неспокойствие. Моят опит стартира още от спортната ми кариера, още тогава спортът ме приготвя за тази огромна стъпка в моя живот. Аз съм в художествената гимнастика от 24 години, всеки ден и този скок, който желая да направя в този момент, е подсилен от опит, който ми дава убеденост, че мога да се оправя с всяко едно предизвикателство. След като Мария Петрова беше определена за член на Търговска колегия към ФИГ, Илиана Раева ме извика в офиса във федерацията и ме попита: " Готова ли си да тръгнеш натам, накъдето постоянно си желала? " Нямаше и 5 секунди и аз към този момент бях дала отговор, тъй като от години насам знам в каква посока желая да ходя. И съм признателна за това голямо доверие към мен, което ми дава мощ ", съобщи Тодорова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР