Международният наказателен съд (МНС) отхвърли решението на американския президент Доналд

...
Международният наказателен съд (МНС) отхвърли решението на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Международният наказателен съд каза на Тръмп да си гледа работата

Международният углавен съд (МНС) отхвърли решението на американския президент Доналд Тръмп да наложи наказания против всяко публично следствие на американски войски поради хипотетични военни закононарушения в Афганистан, съобщи БГНЕС.
Съдът съобщи, " отхвърля ограниченията, подхванати против МНС ", наричайки ги " невиждани " и съобщи, че " подкопават общото ни начинание съдът да се бори с безнаказаността и да подсигурява отговорност за всеобщите зверства ".
По-рано на обвиняванията на Съединени американски щати към МНС в предубедени следствия и корупция реагира и Европейски Съюз. Върховният представител на Европейски Съюз по външната политика и политиката на сигурност Жозеп Борел сподели: " Европейският съюз би трябвало да изследва подписания от американския президент Доналд Тръмп декрет за наказания против лица, свързани с следствия на Международния углавен съд (МНС) против американските военни и други чиновници, само че този въпрос е стеснителен ". " Този въпрос провокира безпокойствие ", съобщи още Борел.
Той добави, че Европейски Съюз поддържа Международния углавен съд, " който преглежда най-тежките закононарушения против човечеството " и че решението на Съединени американски щати би трябвало да се изследва.
В изказване говорителката на Белия дом Кейли Макинани съобщи, че МНС се пробва да организира политически стимулирани следствия против Съединени американски щати и техните съдружници като Израел и че Съединени американски щати са открили съществуване на корупция и недобросъвестно осъществяване на отговорностите в най-високите равнища на прокуратурата на Международния углавен съд, както и манипулиране от страна на враждебни сили на институцията, визирайки съветската страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР