Международният детски конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2019 донесе

...
Международният детски конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2019 донесе
Коментари Харесай

Банско посрещна деца от цял свят

Международният детски конкурс Little Miss & Mister Galaxy 2019 донесе доста наслада през първите пролетни дни в Банско. Деца от целия свят за няколко дни в зимния ни курорт, с цел да се включат в влиятелния конкурс, а и също така да прегледат зимната дестинация. Сред участниците тази година се открояват представители на Южна Африка, Индия, Грузия, Русия, Македония, Румъния и България. Освен тях, за първи път в Банско идва и деца от Малта и Узбекистан .

Участниците, очевидно разчувствани от високият публичен интерес към състезанието, бяха посрещнати от кмета на Банско Георги Икономов. Той им пожела доста триумф в състезанието, попита ги дали харесват Банско и най-после им даде алегорични дарове, знаци на града. Накрая всички дружно си направиха общи фотоси, а децата продължиха подготовката си за състезанието.
Самият край на влиятелното събитие е този петък (22 март). Международният детски конкурс по традиция се организира в зимната ни столица. Той включва вечер на нациите, изявление с интернационално жури, гений шоу, фешън ревю и други забавни и вълнуващи събития, които най-после водят до определянето на дребните спечелилите. Тази година, както е по традиция, на финала се чака да има и разнообразни музикални представления на млади реализатори от Банско, които да зарадват интернационалната аудитория.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР