Международната рейтингова агенция Moody`s понижи в петък перспективата на кредитния

...
Международната рейтингова агенция Moody`s понижи в петък перспективата на кредитния
Коментари Харесай

Moody's понижи перспективата на кредитния рейтинг на Великобритания заради Брекзит

Международната рейтингова организация Moody`s намали в петък вероятността на кредитния рейтинг на Англия от постоянна на отрицателна, заяви Ройтерс.

В претекстовете за решението се споделя, че Brexit е станал катализатор за ерозия на институционалния потенциал на страната.

Агенцията удостоверява оценка на Обединеното кралство на равнище Аа2.

 „ Би било оптимистично да се допуска, че предвидимият метод към законодателството и основаването на политики във Англия ще се завърне, откакто Brexit към този момент не е противоречив въпрос ”, показва рейтинговата организация.

Междувременно бяха оповестени резултати от социологическо изследване на електоралните настройки преди парламентарните избори на 12 декември. Проучването на Panelbase демонстрира, че поддръжката за Консервативната партия остава непроменена - 40 %. Лейбъристите се поддържат от 30 %, или с един пункт повече, в сравнение с при започване на акцията, осведоми Българска телеграфна агенция.

Проевропейските Либерални демократи също усилват поддръжката си с един пункт и доближават до 15 %. Brexit партията отбелязва спад с един процентен пункт и се поддържа от 8 % от гласоподавателите.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР