Международната конференция във Военния клуб бе организирана от сдружение РОД

...
Международната конференция във Военния клуб бе организирана от сдружение РОД
Коментари Харесай

Международна конференция в София срещу либералния екстремизъм

Международната конференция във Военния клуб бе проведена от съдружие " РОД Интернешънъл " и фондация " Нашият дом е България ".

Международна конференция " Либералекстремизъм: опасност за демокрацията и главните човешки права " се организира в Централния боен клуб в София на 11 ноември. Организиратори са съдружие " РОД Интернешънъл " и фондация " Нашият дом е България ", с поддръжката на съдружие " Месец на фамилията ", Младежкия закостенял клуб – София, " Свобода за всеки " и християнското радио " Зорана ".

Фокусът на форума бе съхранението на България от вълната на краен демократизъм, опазването на правата и свободите на жителите, свободата на словото и убежденията, религиозната независимост, правото на персонален и фамилен живот, както и основите на националната страна и нейния суверенитет.

Искаме си нормалността! Контролът над парите и собствеността ни се прави, с цел да нямаме мощ за опозиция - могат ли да запорират сметките ти с едно копче, си завършен. Ние се борим, с цел да запазим скъпото и насъбраното с кръв и пот. Когато ни убеждават, че няма Бог, с цел да заемат мястото му с тяхната демократична идеология, ние можем да отговорим единствено с едно: с доста огромен отпор. За задачата би трябвало да сме обединени и да действаме дружно, съобщи доктор Кузман Илиев.

Според Томаш Ровински от полската организация " Ордо юрис " западните общества през днешния ден са очевидци на комплициран и надълбоко напреднал развой на програмиране на нови жители. Той от ден на ден изкривява разбирането им за човешката природа, за естествените общности като фамилията или нацията. Също и във връзка с неприкосновеното достолепие на човешкия живот, чиито граници към този момент не се дефинират от естествения закон и положителния Бог, а от решенията на корумпираните парламенти. Това никога не е доктрина на конспирацията, а констатация на елементарен факт. Защо това е по този начин? Защото хората, които не схващат личната си природа и които се управляват в обществения и политическия си живот основно от пристрастеностите си, образуват, както знаем, атомизирано общество. А такива общества са по-лесни за ръководство от силите на този свят, уверен е Томаш Ровински.

В конференцията взе участие и Александър Урумов, съгласно който либерализмът е генетично неприятелски към хилядолетни институти като бащинството и правата и отговорностите на родителите.

От Джон Лок през XVII век до Маркузе през XX век и Бътлър през XXI век либерализмът обрисува една вековна разрушителна парадигма. 30-годишната му доминация като монополна идеология на еднополюсния свят разреши на либерализма да покаже своята същинска същина, трансформирайки се в джендърдетерминиран либералекстремизъм. Либералекстремизмът убива обществените диспути, като ги заменя с медиен монопол. Либералекстремизмът убива фамилията от мъж и жена, като го заменя с " еднополово семейство ". Либералекстремизмът убива християнската просвета, като я заменя с мултикултурализъм. Либерал-екстремизмът не създава, той паразитира върху християнското завещание, като го преразпределя, съобщи Урумов.

По думите на арх. Пламен Пламенов Мирянов радикалният демократизъм в България цели съсипия на " извечните морални устои в една християнска страна с Църква на 1153 година "

Нашата задача като християни е да браним нравствените граници на нашето родно място, да не бъдем хладни и безразлични към тази разрастваща се духовна война, да осветляваме и изобличаваме делата на тъмнината (Еф. 5), постоянно с подготвеност да подсещаме за правилните ориентири за нравственост и морална непорочност, изхождайки от хилядолетната мъдрост на светата Библия. Ние в никакъв случай няма да се съгласим с лъжливите идеологии и други измислени учения, основани по лукавството на хората, по подлото изкуство на измамата. (Еф. 4) За " синовете на непослушанието " (Еф. 2) и " робите на развалата " (2 Петрово 2:19) е предсказано, че ще донесат " низост на запустение " на полезности (Матей 24:15) и ще се опитат да отвлекат душите на мнозина, само че е писано също, че те самите дружно със своите каузи са обречени на неуспех, съд и самоизтребление. Няма друга основа за най-голям честен връх, с изключение на към този момент положената, която е Иисус Христос (1 Кор. 3:11), няма друга независимост, с изключение на към този момент дадената, която е в осъществяването на Божията воля (Йоан 8:32), няма други закони, наредби и инструкции за стойностен живот, с изключение на към този момент откритите от Онзи, Който ни сътвори и замисли, Който познава нашето естество, Който ни избра и обикна! (Еф. 1:4), безапелационен е Пламен Мирянов - създател на фондация " Нашият дом е България ".

Давид Александров, съпредседател на съдружие РОД, добави: От основаването на света борбата е сред положителното и злото. Човекът избра да живее в грях. Тази борба продължава и до през днешния ден, като измеренията се разгръщат във всяка сфера от човешкия живот. Днес либералекстремизмът се е изправил с всички вероятни сили против традициите ни, фамилията, историята ни, само че най-много против християнската ни религия. Само в единение сред консервативно мислещите хора в България, както и с водителството и благословението на нашият Господ Иисус Христос можем да устоим и да не допуснем непознати за нас практики да преуспяват у нас!

Според Иван Вълков - съпредседател на съдружие РОД, либералекстремизъм е обобщаващ термин за деструктивната интензивност на авторитетни субекти, лобита и организации, които целят разрушаването на демократичния ред и посягане върху законово откритите права и свободи на жителите. Под голям брой подправени предлози за гарантиране правата на малцинствени групи се стига до диктат на добре спонсорирани, радикализирани общности с голяма външна поддръжка. Лостовете за влияние се употребяват в последна сметка за смяна на цялостното публично устройство и ред, като предпочитана таргет група за въздействие са децата и подрастващите посредством ранна сексуализация и джендър агитация, в това число през просветителната система. Крайната цел е държавният уред да бъде трансфорат в наказателен инструмент за внедряване на една нова идеологически подплатена система. В ход е проект за превръщането на България в демографска и нравствена пустиня, счита Вълков.

Денес Андраш Наги от Унгария цитира прогноза на Департамента по стопански и обществени въпроси на Организация на обединените нации, съгласно която популацията на Централноевропейския район се чака да намалее с 31% до края на века.

Но ето, след раждането на първото дете в Унгария изплащането на заема се отсрочва за три години и става безлихвено. След раждането на второто дете изплащането на заема се прекратява за още три години и общият дълг се понижава с 30%. Това докара до бейби взрив в нашата страна. В резюме можем да кажем, че ние организирахме демографска политика, която направи преференциално за жителите да се женят и да основават огромни фамилии в Унгария, даде образец Денес Андраш Наги.

Адв. Владимир Шейтанов, също съпредседател на съдружие РОД, разяснява: Парламентаризмът в Европа е в явна рецесия. Криза на представителността, на европейската еднаквост, на доверието към политиката и нейните принадлежности, на представителната народна власт и на закона. Дълбоката причина е неолибералната теория в областта на представителната народна власт. В Брюксел признават, че водещата през днешния ден парламентарна народна власт в Европейски Съюз е демократичната. Европейски Съюз загуби привлекателността си за европейските нации. Англия напусна. В Италия и Франция скандират Фрекзит и Итекзит. В страните от ЦИЕ докара на множеството места до пагубни последствия - невиждано разрушение, плячкосване и осуетяване на стопанската система и селското стопанство.

Доклад " Как да опазим децата от хибридната война на новата джендър вяра? " показа за край на конференцията проф. Иван Вълков, богослов и клиничен психолог. В него бе посочен библейският модел за патриархално семейство, в което главата е любящ, грижлив и непоколебим татко, заслужил с качества своя престиж, а майката - негова помощница, модел, в който децата са по едно и също време предпазени и способни да се защитят.

След конференцията се организира и церемониален християнски благотворителен концерт " С нами Бог " с присъединяване на Нели Андреева, Ива и Велислава Костадинови, Пламен Мирянов, Галина Димитрова, квартет " Армейска ария ", Кварто квартет и другари, женски хор " Нуша ", Веси Бонева, Светлин Къслев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР