Международната футболна федерация (ФИФА) обяви създаването на своя собствена дигитална

...
Международната футболна федерация (ФИФА) обяви създаването на своя собствена дигитална
Коментари Харесай

ФИФА създаде собствена стрийминг платформа

Международната футболна федерация (ФИФА) разгласи основаването на своя лична цифрова платформа, която ще предлага лайв стрийминг на хиляди футболни мачове, както и на архивни фрагменти от международното състезание и библиотека на други материали в многообразие от езици.

Платформата, наречена FIFA+, ще покаже над 40 000 мача през 2022 година, в това число 11 000 срещи при дамите, споделиха от Международната централа. „ От основаването, 1400 мача ще бъдат предавани онлайн месечно на FIFA+, като ще се повишават стремително “, оповестиха от ФИФА. На почитателите ще бъде възложен целият списък от мачове на международните шампионати за мъже и дами „ общо наброявайки над 2000 часа “.

Платформата ще включва и статистики, токшоута и документални поредици, в това число 90-минутен документален филм за някогашната бразилска звезда Роналдиньо. Решението на ФИФА да сътвори своя лична стрийминг услуга идва с одобрените платформи като Netflix и Amazon Prime, които към този момент влагат съществено в наличие, обвързвано със спорт.

Европейската футболна централа (УЕФА) откри своя лична стрийминг платформа – UEFA.TV, през 2019. Тя предлага архивни фрагменти, както и репортажи от мачове, най-много от женски шампионати и конкуренциите при юноши.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР