Междуличностната война в Левски може да остави повече косвени жертви,

...
Междуличностната война в Левски може да остави повече косвени жертви,
Коментари Харесай

Спрете междуличностната война в Левски! Вижте какво се случва около вас...

Междуличностната война в Левски може да остави повече косвени жертви, в сравнение с чакаме. През послдните дни се виждат всякакви въстанически дейности от страна на водещи клубове в efbet Лига против статуквото в българския футбол.
 Мартенското въстание за освобождението на футбола ни
Мартенското въстание за освобождението на футбола ни

Аплодисменти за Черно море

Но дано стартираме от разединението. България постоянно се дели. Било то наложително на Княжество България и Източна Румелия, било то на русофили и русофоби, десни и леви, сини и червени... Обичаме да имаме различия. Със сигурност даже нощес е имало другарска компания, която е влезнала в спор дали да гледа Манчестър Сити - Република България Лайпциг или Порто - Интер.

Все по-рядко се сплотяваме и още по-лошото - все по-рядко имаме мотив за обединяване.

Дори Левски с неговата голяма, предана и респектираща фенска маса се дели. Нали знаетете? " Човек каквото самичък си направи, никой различен не може да му го направи ". Наско Сираков, Иво Ивков и Станимир Стоилов предходната година минаха през Ада дружно и тъкмо в този момент взеха решение да разтурят четата. Точно когато въстаническите дейности са стигнали до полите на Бояна.
 Снимка 583846
Източник:

Именно тримата точно на Деня на будителите предходната година нададоха писък против 40-годишното... другарство. Тогава те направиха крачка към всеобщото неодобрение, което царува в българския футбол.
 40 години другарство стигат! Левски към БФС: До 20 декември обявете дата за ексклузивен избирателен конгрес!
40 години другарство стигат! Левски към БФС: До 20 декември обявете дата за ексклузивен избирателен конгрес!

" Сините " с позиция, снемат доверието си към футболния съюз

Не е в този момент моментът за междуличностни войни на " Герена ". Не и когато ЦСКА и Черно море се сплотяват в името на една обща идея. Много евентуално е напълно скоро да се включат и други тимове. Тогава може да се стигне до една дълго чакана смяна.
 Първата международна война в Левски
Първата международна война в Левски

Големи мъже стават за срам

Левски, обаче, от своя страна, може да " проспи " протичащото се, поради вътрешни проблеми, които след години има действителни шансове да гледат с подигравка и шеговити оправдания. Случвало се е преди, нищо не пречи да се случи и в бъдеще. Спомнете си, нищо не беше напълно розово по времето на Майкъл Чорни, Томас Лафчис, Тодор Батков...
 Снимка 480726
Източник:

Крайно време е Сиравков, Ивков и Стоилов да си подреден небрежно една среща, в която да изгладят връзките, да си разпределят това, което имат да разделят, а не да се хапят между тях на конференции, като... политици по време на предизборна акция. Това разсейва, натоварва и най-много натъжава левскарската общественост, която страда задоволително през последните петнайсетина години. Гордите почитатели дадоха от себе си какво ли не напоследък. Не би трябвало спасителите, които дойдоха на " Герена " да се самоизяждат между тях, в случай, че в този момент задачата е да насочат сили за нещо по-голямо, което е напът да се случи.

Не е хубаво " сините " да се цепят от заформящия се колектив, тъй като всички знаем какво се случва по-късно.
 Ултиматум от Стоилов - напуща Левски, в случай че Иво Ивков бъде освободен
Ултиматум от Стоилов - напуща Левски, в случай че Иво Ивков бъде освободен

Повече не издържал на напрежението
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР